وبینار FAO در مورد کاهش اتلاف و ضایعات مواد غذایی
WPO در پنجمین وبینار فائو (سازمان غذا و کشاورزی – www.fao.org) تحت عنوان « کاهش اتلاف و ضایعات مواد غذایی » توسط نریدا کلتون، معاون رئیس توسعه پایدار و صرفه جویی در مواد غذایی، نمایندگی داشت.
این وبینار بر روی روش هایی که بسته بندی می تواند به جلوگیری و کاهش ضایعات مواد غذایی کمک کند – از اقداماتی که صنعت بسته بندی می تواند انجام دهد تا بهبود در علامت گذاری تاریخ و پیام های روی بسته که تنظیم کننده ها و پردازنده های مواد غذایی ممکن است برای جلوگیری از ضایعات مواد غذایی در خرده فروشی ها و خانوارها معرفی کنند متمرکز شد.
سخنرانان، از جمله Nerida و دیگر کارشناسان صنعت، محققان، و سیاست گذاران، مواردی را ارائه کردند و در مورد درک و استفاده از بسته بندی و پیام های روی بسته بحث و گفتگو کردند.
آنها همچنین درباره نشانه های بصری مصرف کنندگان و بازیگران زنجیره تامین مواد غذایی و اینکه چگونه این امر در تولید زباله های غذایی نقش دارد، بحث کردند.
موضوع دیگر این بود که چگونه سیاستگذاران و شرکتهای مواد غذایی میتوانند با تطبیق راهحلهای بستهبندی با رفتار، نیازها و انتظارات مصرفکنندگان و بازیگران زنجیره تامین مواد غذایی، ضمن رعایت قوانین ایمنی مواد غذایی، اتلاف و ضایعات مواد غذایی را برطرف کنند.
می توانید وبینار را در لینک https://www.youtube.com/watch?v=_go1LJ9McHs تماشا کنید.
منبع : سازمان جهانی بسته بندی WPO